This Zucchini Bread is not only healthy but also tasty , moist , flavorful and wonderful
It’s a great way to use up the “summer zucchini”
Once you taste, You will have a craving for it!
Please try it
.
.
.
[DRY Ingredients together in a bowl]
All purpose flour 2 cups
Salt 1/2 teaspoon
Baking soda 1/2 teaspoon
Baking powder 1/2 teaspoon
Ground Cinnamon 2 teaspoons
Chopped Walnuts 1 cup
[WET Ingredients together in a LARGE bowl]
Beat eggs 3
Vegetable oil 1/2cup
Vanilla extract 1 1/2 teaspoon
Brown sugar 1 cup
Zucchini 1 cup
- Don’t peel the zucchini before grating
- Grate zucchini and squeeze excess water
1 ) Preheat the oven to 325 degrees F ( 165 degreed C) , Pour butter into a prepared pan
2) Combine the DRY Ingredients and WET Ingredients together in the LARGE bowl
3 ) Bake 60 minutes
It’s Easy ,Right?
アメリカ人の彼の育った生活の中にあるものをひとつずつ教えてもらって 自分でもこうして作ってみたりでアメリカを理解しながらも
そして日本人としてはやはり健康にも配慮してアレンジしてみて と 日米の合作のようなレシピをまたこれからも作っていきたいです